De ce este bine sa va verificati partenerii de afaceri

Identificarea unui partener de afaceri a devenit o adevarata provocare in zilele noastre. Cu totii vrem sa ne dezvoltam si sa obtinem rezultate rapid.

Cati bani urmeaza sa investiti in afacerea dvs in acest an? 2013 poate sa fie THE BIG YEAR daca stiti sa va luati masuri de precautie.

Un prim pas ar fi sa comparati rezultatele financiare ale afacerii dvs din ultimii ani pentru a ID-100115931vedea in ce directie trebuie sa va indreptati.

Contracte mai mari inseamna responsabilitati pe masura. Totusi cand verificati o companie aveti un plus de siguranta. Stiti cine se afla la conducere, ce activitate a avut in ultimii ani si mai ales daca a avut sau nu probleme financiare. Puterm spune ca veti avea un somn linistit stiind ca veti colabora cu o companie care nu este supusa vreunui risc.

Aflati exact si cati oameni sunt angajati in compania cercetata. O fluctuatie prea mare ar trebui sa fie privita drept un semnal de alarma. Daca angajatii viitorului partener nu sunt multumiti de ceea ce se intampla in acea firma ce va garanteaza ca afacerile voastre pot fi compatibile?

Daca din intamplare descoperiti niste cifre care nu va inspira incredere se presupune ca trebuie sa va continuati investigatia.

Acesta este momentul in care puteti sa apelati la una dintre econogramele disponibile  pe econograf.ro. Se merita oare un sms pentru un viitor linistit?

Comunicati din timp si vedeti cat de deschis este la intrebari. Se poate sa va para putin exagerat insa cand discutam despre bani consideram ca este utila o astfel de cercetare.

Pe langa date financiare aflati ce s-a scris in media despre firma respectiva. Rar se intampla sa apara fum fara sa fie foc. Ca sa fiti linistiti intrebati-va si partenerul de afaceri chiar daca la prima vedere vi se pare ciudat. O reactie spune suficient de multe despre modul in care abordeaza situatiile din viata sau din sfera profesionala.

Speram sa va gasiti un partener care sa va ajute sa prosperati si sa dezvoltati noi idei de afaceri.

sursa foto: www.freedigitalphotos.net

One thought on “De ce este bine sa va verificati partenerii de afaceri

  1. Pingback: Bonus de Paste: o econograma gratuita! | Blog Lista Firme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>